Risk APS

Compnode och Risk Danmark är Nodeus Groups danska företag. De säljer flera olika lösningar som hjälper danska företag att hitta leverantörer och nya kunder.

Compnode Danmark är återförsäljare av varumärket Kompass - ett online-sökverktyg som hjälper dig att på några minuter hitta nya kunder och leverantörer i mer än 70 länder och på 25 språk. På samma sätt kan Kompass användas för att marknadsföra och profilera ditt företag i ett av världens största och mest detaljerade sökverktyg. Förutom Kompass har Compnode även expertis inom internationell SEO så att deras kunder kan ligga i topp när potentiella kunder och leverantörer använder Google som sökverktyg.

Risk förbereder och säljer branschspecifika produkter i mer än 600 olika branscher. Med Risks analyser kan företagen se såväl utvecklingen i branschen som den ekonomiska situationen för kunder och konkurrenter. Dessutom hjälper vi större företag/branschorganisationer att förbereda mer skräddarsydda lösningar som bygger på kundens behov av information. Allt detta baseras på vår databas på cirka 800 000 danska företag.

Läs mer på www.compnode.dk